Creditcard zonder kredietcheck

Een creditcard brengt vele voordelen met zich mee, maar is niet te verkrijgen met een BKR. Nu kun je gelukkig een creditcard zonder kredietcheck bestellen. Zo is de creditcard tegenwoordig ook een mogelijkheid voor mensen die een BKR codering op hun naam hebben staan, of er juist geen BKR registratie bij willen krijgen door het aanvragen van een creditcard. Een creditcard opent namelijk meerdere deuren voor je, die gesloten blijven als je niet in het bezit bent van zo’n pasje. Een creditcard zonder BKR check in bezit hebben is dus wel zo handig.

De werking van een creditcard zonder kredietcheck

Een creditcard zonder kredietcheck klinkt wel als een ideale uitkomst als jij op zoek bent naar mogelijkheden om toch een creditcard met BKR notering aan te vragen. De werking van een creditcard zonder BKR registratie is niet ingewikkeld. Het lijkt een beetje op het gebruik van de chipknip op je pinpas. De chipknip moet je opladen met geld van je bankrekening, en het bedrag dat je erop zet kun je gebruiken met deze functie. Bij een creditcard met BKR is het idee hetzelfde. Deze creditcard wordt namelijk ook wel een prepaid creditcard genoemd. Het idee hier is ook dat je een bepaald bedrag van je rekening op deze pas zet, en alleen dit bedrag beschikbaar is voor gebruik. Als je de kredietkaart zonder BKR hebt opgeladen, kun je deze gewoon gebruiken zoals je normaal gesproken een creditcard gebruikt. Het enige waar je wel mee moet oppassen is dat wanneer je de creditcard zonder kredietcheck gebruikt, er genoeg saldo op de kaart moet staan. Als je van diensten gebruik maakt die een hoger bedrag vereisen dan jij op je creditcard hebt staan, is dit namelijk niet mogelijk.

Waarom een creditcard zonder kredietcheck nodig is

Een creditcard zonder kredietcheck is handig omdat je deze kunt gebruiken voor veel verschillende diensten. Op sommige punten kan deze kaart het betalen gewoon even wat gemakkelijker maken, zoals bij het betalen in het buitenland. Niet overal ter wereld worden onze pinpassen geaccepteerd en een creditcard nu eenmaal wel. Daarnaast is een creditcard bij sommige diensten zelfs noodzakelijk. Denk hierbij aan een online aankoop doen op een buitenlandse website, of het downloaden van een applicatie. Als jij een BKR codering hebt, wil je hier toch niet van worden uitgesloten. Een kredietkaart zonder BKR registratie is dus nodig voor alle mensen die normaal uitgesloten worden van deze diensten. Dankzij de prepaid creditcard kunnen ook mensen met een BKR creditcard aanvragen, maar ook is hierdoor een creditcard zonder inkomen of een creditcard met een uitkering aanvragen mogelijk, omdat er geen krediet aan deze creditcard vast zit. Dankzij de creditcard zonder kredietcheck hebben dus veel meer mensen een kans om gebruik te maken van de voordelen die een creditcard te bieden heeft.

De voordelen van een creditcard zonder kredietcheck

Een creditcard zonder kredietcheck heeft bovendien nog meer voordelen. Door deze prepaid vorm houd je een veel beter overzicht over je uitgaven, omdat je niet rood kunt staan of kunt lenen van de creditcard aanbieder. Hierdoor doe je minder snel impulsieve aankopen wat je uiteindelijk geld bespaart. Daarnaast heb je geen last van rente, omdat er geen lening vorm is, dus heb je ook nog eens een creditcard zonder rentekosten. De voordelen van een creditcard zonder kredietcheck zijn dus eindeloos!